Αναζήτηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Ψηφιακό θερμόμετρο & υγρόμετρο εσωτερικού χώρου LIFE CONTEMPO - Λευκό

1260000
Ένα μικρό και κομψό ψηφιακό θερμόμετρο με ευανάγνωστη LCD οθόνη όπου σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε την εσωτερική θερμοκρασία & υγρασία του χώρου σας. Επίσης διαθέτει ρολόι και 5 εικονίδια επιπέδου άνεσης, σύμφωνα με το ποσοστό υγρασίας στον χώρο. Αποτελεί ένα τέλειο gadget για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.
€12,90

Ψηφιακό θερμόμετρο & υγρόμετρο εσωτερικού χώρου LIFE Gem Bamboo - Λευκό/Bamboo

1260002
Ένα μικρό και κομψό ψηφιακό θερμόμετρο με ευανάγνωστη LCD οθόνη όπου σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε την εσωτερική θερμοκρασία & υγρασία του χώρου σας. Αποτελεί ένα τέλειο gadget για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας καθώς η πρόσοψη σε bamboo δένει αρμονικά με κάθε σημείο του σπιτιού σας.
€12,90

Ψηφιακό θερμόμετρο & υγρόμετρο εσωτερικού χώρου LIFE Princess - Απαλό Ροζ

1260003
Η ιδανική θερμοκρασία για το δωμάτιο του παιδιού σας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε. Το μικρό και κομψό ψηφιακό θερμόμετρο με ευανάγνωστη LCD οθόνη σε απαλό ροζ χρώμα, είναι η τέλεια πινελιά για το δωμάτιο της μικρής σας Πριγκίπισσας! Διαθέτει ρολόι σε 12ώρη ή 24ώρη μορφή ώρας, ώστε να γίνει εύκολη η εκμάθηση της και από τα παιδιά. Αποτελεί ένα τέλειο gadget για κάθε παιδικό δωμάτιο, ώστε να έχετε πάντα την μέτρηση θερμοκρασίας & υγρασίας υπό έλεγχο.
€12,90

Ψηφιακό θερμόμετρο & υγρόμετρο εσωτερικού χώρου LIFE Superhero - Σιέλ

1260004
Η ιδανική θερμοκρασία για το δωμάτιο του παιδιού σας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε. Το μικρό και κομψό ψηφιακό θερμόμετρο με ευανάγνωστη LCD οθόνη σε σιέλ απόχρωση, είναι η τέλεια πινελιά για το δωμάτιο του μικρού σας σούπερ ήρωα! Διαθέτει ρολόι σε 12ώρη ή 24ώρη μορφή ώρας, ώστε να γίνει εύκολη η εκμάθηση της και από τα παιδιά. Αποτελεί ένα τέλειο gadget για κάθε παιδικό δωμάτιο, ώστε να έχετε πάντα την μέτρηση θερμοκρασίας & υγρασίας υπό έλεγχο.
€12,90

Ψηφιακό θερμόμετρο εσωτερικού & εξωτερικού χώρου LIFE CORDY με ενσύρματο εξ. αισθητήρα και ρολόι - Λευκό

1260001
Ένα μικρό και κομψό ψηφιακό θερμόμετρο με ευανάγνωστη LCD οθόνη όπου σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε την εσωτερική & εξωτερική θερμοκρασία του χώρου σας. Επίσης διαθέτει ρολόι και ενσύρματο εξωτερικό αισθητήρα, με μήκος καλωδίου 1.5 μέτρο. Αποτελεί ένα τέλειο gadget για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.
€12,90
Filters
Sort
display